Φωτιστικά τοίχου με αυτοκόλλητα πόστερ

0
φωτιστικά τοίχου από αυτοκόλλητα πόστερ

Το Yoy Studio, από την Ιαπωνία, ειδικεύεται σε μοναδικά  project που έχουν σχέση με τον φωτισμό. Έχει αρκετές εξαιρετικές δημιουργίες, οι πιο πολλές από τις οποίες είναι φτιαγμένες με την βοήθεια 3D εκτυπωτή.

Μία από τις δημιουργίες του όμως, βασίζεται σε απλά υλικά και, θεωρητικά τουλάχιστον, μπορεί να την κάνει ο καθένας μόνος του. Η ιδέα είναι να μετατρέψετε ένα κοινό αυτοκόλλητο τοίχου σε τρισδιάστατο φωτιστικό. 
yoy_poster_09
 
Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να κόψετε κατάλληλα το αυτοκόλλητο, δίνοντας του έτσι τη δυνατότητα να πάρει το σχήμα που θέλετε. Όπως φαίνεται και στην παραπάνω φώτο, αυτό γίνεται ενώνοντας κρυφά, τα σημεία που έχετε κόψει. Σίγουρα αν θέλετε να το δοκιμάσετε, καλό είναι να κάνετε, αρκετές δοκιμές σε απλές κόλλες Α4, πριν δοκιμάσετε στο αυτοκόλλητο τοίχου. 
 
Λογικά κάτι ανάλογο εκτός από αυτοκόλλητο, μπορεί να γίνει και με κάποιο διακοσμητικό χαρτόνι καλλιτεχνίας. Είναι σχετικά οικονομικά και έχουν και υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων. 
yoy_poster_02
 
Για φωτισμό σίγουρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποιο μικρό LED, γιατί η θερμότητα από τις άλλες λάμπες σίγουρα θα καταστρέψει το αυτοκόλλητο με τον καιρό.
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΒρείτε το pH του εδάφους με ένα κόκκινο λάχανο
Επόμενο άρθροΦτιάχνω φωτιστικό από τάκο παλέτας
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια