Φωτιστικά τοίχου με αυτοκόλλητα πόστερ

0
φωτιστικά τοίχου από αυτοκόλλητα πόστερ

Το Yoy Studio, από την Ιαπωνία, ειδικεύεται σε μοναδικά  project που έχουν σχέση με τον φωτισμό. Έχει αρκετές εξαιρετικές δημιουργίες, οι πιο πολλές από τις οποίες είναι φτιαγμένες με την βοήθεια 3D εκτυπωτή.

Μία από τις δημιουργίες του όμως, βασίζεται σε απλά υλικά και, θεωρητικά τουλάχιστον, μπορεί να την κάνει ο καθένας μόνος του. Η ιδέα είναι να μετατρέψετε ένα κοινό αυτοκόλλητο τοίχου σε τρισδιάστατο φωτιστικό. 
yoy_poster_09
 
Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να κόψετε κατάλληλα το αυτοκόλλητο, δίνοντας του έτσι τη δυνατότητα να πάρει το σχήμα που θέλετε. Όπως φαίνεται και στην παραπάνω φώτο, αυτό γίνεται ενώνοντας κρυφά, τα σημεία που έχετε κόψει. Σίγουρα αν θέλετε να το δοκιμάσετε, καλό είναι να κάνετε, αρκετές δοκιμές σε απλές κόλλες Α4, πριν δοκιμάσετε στο αυτοκόλλητο τοίχου. 
 
Λογικά κάτι ανάλογο εκτός από αυτοκόλλητο, μπορεί να γίνει και με κάποιο διακοσμητικό χαρτόνι καλλιτεχνίας. Είναι σχετικά οικονομικά και έχουν και υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων. 
yoy_poster_02
 
Για φωτισμό σίγουρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποιο μικρό LED, γιατί η θερμότητα από τις άλλες λάμπες σίγουρα θα καταστρέψει το αυτοκόλλητο με τον καιρό.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.