Γλάστρες Origami που αυξάνουν σε μέγεθος όσο μεγαλώνει το φυτό

0

γλάστρες origami που μεγαλώνουν όσο μεγαλώνει και το φυτό

Πριν λίγες μέρες σε μια έκθεση στο Λονδίνο, δύο ταλαντούχες Τουρκάλες σχεδιάστριες οι Bike και Begum Ayaskan,  παρουσίασαν μια πολύ καινοτόμα ιδέα. Γλάστρες Origami οι οποίες όσο μεγαλώνει το φυτό, αυξάνουν σε μέγεθος. 
 
Το Οrigami, είναι μια αρχάια Γιαπωνέζικη τεχνική, με την οποία μπορείτε να κάνετε μοναδικά γεωμετρικά σχήματα, απλώς διπλώνοντας χαρτί. Ένα στοιχείο που έχει το Origami, είναι ότι πολλές φορές τα σχέδια μπορεί να έχουν κίνηση. Εδώ και αρκετά χρόνια, το Origami έχει βγει από τα στενά σύνορα της Ιαπωνίας και έχει αποκτήσει πάρα πολύ φανατικό κοινό διεθνώς. Αυτό έκανε επίσης το origami να ξεπεράσει από τα στενά καλλιτεχνικά όρια που είχε μέχρι τώρα και να αρχίσει να χρησιμοποιείτε από δημιουργούς σε εντελώς διαφορετικές και πρωτότυπες κατασκευές.
Growth γλάστρες origami
 
Πάνω σε αυτήν την τεχνική  βασίστηκαν οι γλάστρες origami που δημιούργησαν με την ονομασία Growth (Ελλ: ανάπτυξη). Οι γλάστρε αυτές είναι ουσιαστικά διπλωμένες αρχικά, και σιγά σιγά ξεδιπλώνονται αυξάνοντας αρκετά τον όγκο τους.  
 
Δυστυχώς δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν. Έτσι δεν ξέρουμε ούτε τι υλικό χρησιμοποιήθηκε ούτε αν είναι απλώς εκθεσιακό ή πρόκειται να γίνει και εμπορικό κάποια στιγμή. Αν ενδιαφέρεστε για αυτή την πολυ ενδιαφέρουσα ιδέα, μπορείτε να δείτε περισσότερα και να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικά με αυτό το project στη σελίδα τους στο ίντερνετ ή στο Facebook.
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροDIY μολυβοθήκη σε σχήμα μολυβιού
Επόμενο άρθροΚάντε εύκολα ημικύκλιο σε ξύλο χωρίς ρούτερ
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια