Στην σελίδα notjustahousewife παρουσιάστηκε μια πρωτότυπη ιδέα για κατασκευή γλάστρας εσωτερικού χώρου, από κορμό δέντρου. Χρησιμοποιήθηκε ένα μεγάλο κομμάτι κορμού που αφού έγινε τυφλή τρύπα στο εσωτερικό του, με 3 απλά μεταλλικά πόδια έγινε μια πολύ καλόγουστη ρουστίκ γλάστρα.
Η διαδικασία για να γίνει αυτό δεν είναι πάρα πολύ εύκολη. Για να γίνει μια τόσο μεγάλη τυφλή τρύπα σε ένα κορμό, απαιτείται αρκετή δουλειά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα βρείτε εύκολα εμπορικό τρυπάνι τόσο μεγάλο για να κάνει τρύπα τέτοιας διαμέτρου.
Τρυπάνι φτερού ή fortner
Η δημιουργός χρησιμοποίησε ένα μικρό τρυπάνι φτερού (1 1/4″) με το οποίο έκανε πολλές μικρές τρύπες. Στη συνέχεια με σκαρπέλο έσκαψε ότι είχε μείνει. Σε ξερό ξύλο όλο αυτό είναι αρκετά επίπονο και θα σας πάρει αρκετή ώρα και ίσως περισσότερα από ένα τρυπάνια αν είναι πολύ ξερό το ξύλο.
Με τρυπάνι forstner ίσως θα μπορέσετε να έχετε καλύτερα και πιο γρήγορα αποτελέσματα από ότι με του φτερού.
Αν ο κορμός σας είναι σχετικά χλωρός και έχει υγρασία τότε η όλη διαδικασία θα είναι πιο εύκολη. Βέβαια καλό θα ήταν να περιμένετε να ξεραθεί λίγο αφού κάνετε την τρύπα, ώστε να μην έχει κάποιο πρόβλημα μετά από σπασίματα και ρωγμές.
Για να μην σαπίσει η γλάστρα περάστηκε από βερνίκι αδιαβροχοποίησης στο εσωτερικό της και έγινε τρύπα αποστράγγισης.
Για περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην σελίδα της δημιουργού εδώ.
Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός (αν και απαιτείται email, δεν είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε το πραγματικό σας email για να δημοσιευθεί το σχόλιο).Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.Υβριστικά ή spam σχόλια δεν δημοσιεύονται!
Εγγραφείτε
Συνδεθείτε με
Επιτρέπω να δημιουργηθεί ένας λογαριασμός
Όταν συνδεθείτε για πρώτη φορά χρησιμοποιώντας έναν λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης, συλλέγουμε τις δημόσιες πληροφορίες που μας παρέχει ο πάροχος του κοινωνικού δικτύου, βασισμένο στις ρυθμίσεις ασφαλείας που έχετε επιλέξει. Επίσης δεχόμαστε το email σας για να δημιουργήσουμε αυτόματα έναν νέο λογαριασμό στην ιστοσελίδα μας. Μόλις δημιουργηθεί ο λογαριασμός θα είστε πλέον συνδεδεμένος.
ΔιαφωνώΣυμφωνώ
Συνδεθείτε με
Επιτρέπω να δημιουργηθεί ένας λογαριασμός
Όταν συνδεθείτε για πρώτη φορά χρησιμοποιώντας έναν λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης, συλλέγουμε τις δημόσιες πληροφορίες που μας παρέχει ο πάροχος του κοινωνικού δικτύου, βασισμένο στις ρυθμίσεις ασφαλείας που έχετε επιλέξει. Επίσης δεχόμαστε το email σας για να δημιουργήσουμε αυτόματα έναν νέο λογαριασμό στην ιστοσελίδα μας. Μόλις δημιουργηθεί ο λογαριασμός θα είστε πλέον συνδεδεμένος.
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό, αλλά αν θέλετε μπορείτε να τα απορρίψετε.ΔέχομαιΑπόρριψηΔιαβάστε περισσότερα
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός (αν και απαιτείται email, δεν είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε το πραγματικό σας email για να δημοσιευθεί το σχόλιο).Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.Υβριστικά ή spam σχόλια δεν δημοσιεύονται!