Κερδίστε 2 δωρεάν GB στο Google Drive μέχρι της 17 Φλεβάρη

0
 
google-drive-transparentTo Google Drive είναι μια υπηρεσία cloud από την Google. Αν δεν ξέρετε τι είναι το cloud και θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες cloud μπορείτε να πατήσετε εδώ.
 
Πριν λίγες ώρες λοιπόν η Google ανακοίνωσε μια πολύ ωραία προσφορά, 2 δωρεάν GB αποθηκευτικού χώρου σε όσους κάνουν ένα security check στο λογαριασμό τους για το εορτασμό της Παγκόσμιας ημέρας ασφαλούς ίντερνετ. To security check (έλεγχος ασφαλείας) είναι κάτι που θα πρέπει να γίνεται σε τακτικά διαστήματα ούτως ή άλλως για να ελέγχεται κακόβουλες συνδέσεις ή γενικά περίεργη δραστηριότητα, οπότε η προσφορά 2GB επιπλέον χώρου  είναι σαν κάποιος να σου δίνει δώρο για να κάνεις μια δωρεάν εξέταση για την υγεία σου.
 
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε σε αυτό το link εδώ και να ελέγξετε και να επαληθεύσετε τα στοιχεία σας και  τα 2 επιπλέον δωρεάν GB θα προστεθούν στο λογαριασμό σας στο τέλος του μήνα. Η προσφορά αυτή δεν ισχύει για τους Work και Student λογαριασμούς.
 
Αναλυτικά οι έλεγχοι που θα κάνετε είναι
 
  • Επιβεβαίωση στα στοιχεία επαλήθευσης του λογαριασμού (τηλέφωνο, δεύτερο email, ερώτηση ασφαλείας)
  • Έλεγχος πρόσφατη δραστηριότητας (δηλαδή πότε ήταν η τελευταίες σας συνδέσεις και από που)
  • Έλεγχος δικαιώματα λογαριασμού σε εφαρμογές (δηλαδή να ελέγξετε ποιες εφαρμογές συνδέονται με το Google Drive και τι δικαιώματα έχει η καθεμία)
  • Επιβεβαίωση κωδικών τρίτων εφαρμογών 
  • Επιβεβαίωση 2-step επαλήθευσης  (αν έχετε ενεργοποιήσει αυτή τη επιλογή. Για όσους δεν το ξέρουν η 2-step επαλήθευση είναι η επιβεβαίωση μέσω επιπλέον κωδικού που στέλνεται μέσω μηνύματος στο κινητό ή στο σταθερό τηλέφωνο για την είσοδο στο λογαριασμό σας)
 
Selection_760 
Εφόσον τα ολοκληρώσετε όλα αυτά επιτυχώς τότε θα δείτε την παραπάνω εικόνα και στο τέλος Φεβρουαρίου θα δείτε το λογαριασμό σας με 2 επιπλέον GB.