Φτιάξτε επαγγελματικές κάρτες από ξύλο

0
επαγγελματικές κάρτες από ξύλο

Μια πολύ όμορφη και έξυπνη ιδέα για πρωτότυπες επαγγελματικές κάρτες από ξύλο, παρουσιάζεται  στο blog That’sMyLetter. Η κατασκευή τους είναι εξαιρετικά απλή και το μόνο που χρειάζεται είναι ένα κομμάτι λεπτού κόντρα πλακέ, ένα πριόνι, μια σφραγίδα με το λογότυπο που θέλουμε να τυπώσουμε και λίγο διάφανο βερνίκι.

 

Η διαδικασία όπως είπαμε είναι εξαιρετικά απλή. Αρχικά κόβετε το κόντρα πλακέ στις κατάλληλες διαστάσεις. Το συγκεκριμένο κόντρα πλακέ είναι τόσο λεπτό, που μπορεί να κοπεί ακόμα και μένα καλό κοπίδι (με αρκετά περάσματα φυσικά). Εφόσον το κόψετε, θα πρέπει να τρίψετε λίγο τις ακμές, γιατί σίγουρα θα έχουν μικρές σκλήθρες.

Έπειτα βάφετε μια λωρίδα από το κομμάτι ξύλου (ή όλο αν θέλετε).

Όταν στεγνώσει η μπογιά, με τη σφραγίδα τυπώνετε πάνω στο κάθε κομμάτι, το λογότυπο που θέλετε.

Αφού στεγνώσει το μελάνι, το περνάτε με ένα διάφανο προστατευτικό βερνίκι για αντοχή και καλύτερη εμφάνιση.

Αν θέλετε, κάνετε μια τρύπα και περνάτε ένα γιούτινο σπάγκο για καλύτερο αποτέλεσμα, όπως αυτό στις φωτογραφίες.

Για περισσότερες και πιο αναλυτικές οδηγίες -αν γνωρίζετε αγγλικά- μπορείτε να επισκεφτείτε την αρχική δημοσίευση στο That’sMyLetter

 

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.