Διακοσμητικά βιβλία από τούβλα

0

διακοσμητικά βιβλία από τούβλαΣτο διαδίκτυο καθημερινά κυκλοφορούν εκατοντάδες ιδέες για κατασκευές και DIY. Ίσως μια από τις πιο πρωτότυπες και δημιουργικές ιδέες που έχω συναντήσει το τελευταίο καιρό είναι αυτά τα πολύ όμορφα και πρωτότυπα διακοσμητικά βιβλία από τούβλα.

Brick-Books-03-634x422
Την ιδέα τη συναντάμε πρώτη φορά σε ένα καλλιτέχνη από την Αυστραλία που τα δημιουργεί και τα πουλάει ο οποίος λέγεται Daryl Fitzgerald. Η ιστοσελίδα του είναι εδώ. Οι δημιουργίες του είναι ομολογουμένως αρκετά εντυπωσιακές. Δεν χρησιμοποιεί τα κλασσικά οικοδομικά τούβλα με τρύπες αλλά συμπαγή όπως είναι τα πυρότουβλα ή τα διακοσμητικά.
Brick-Books-08-634x264

Βέβαια υπάρχουν αρκετοί μιμητές που έχουν δημιουργήσει εξίσου καλά ‘τουβλοβιβλία’.

Brick-Books-10-634x397‘Ετσι μπορείτε και εσείς αν δε θέλετε να τα αγοράσετε, να τα φτιάξετε μόνοι σας, αν πιάνει λίγο το χέρι σας με το πινέλο.

Μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο τη διαδικασία δημιουργίας ενός απλού βιβλίου από τούβλο.

Brick-Books-12-634x395
Αν το χέρι σας δε είναι τόσο σταθερό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο είδος στένσιλ εκτυπωμένο από υπολογιστή για να πετύχετε καλύτερο αποτέλεσμα.
Σίγουρα δε θα είναι παιχνιδάκι αλλά το αποτέλεσμα ανταμείβει τη προσπάθεια.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ kanenas@gmail.com) και επιλέξτε το κουτάκι «I'd rather post as a guest».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέρχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.