Ξύλινη τριγωνική ραφιέρα τοίχου

0
 
Μια αρκετά πρωτότυπη ιδέα είναι να φτιάξετε μια τριγωνική ραφιέρα. Μπορεί να φαίνεται δύσκολη κατασκευή αλλά δεν είναι. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι το σωστό μέτρημα και οι σωστές φαλτσοκοπές ( αν τις κάνετε μόνοι σας).
 
Όλα τα ξύλα είναι κομμένα και στις 2 άκρες υπό γωνία 30 μοιρών και είναι ενωμένα κατάλληλα. Η συνθέσεις που μπορείτε να δημιουργήσετε είναι απεριόριστες κάνοντας εσωτερικά και εξωτερικά τρίγωνα.
 
 
Καλό είναι η σύνθεση να είναι από μασίφ ξύλο και όχι από κάποιο είδος μοριοσανίδας, επειδή λόγω της μη ύπαρξης πλάτης μπορεί να σας “καθίσει” με το καιρό.
 
Το πιο δύσκολο κομμάτι στην όλη κατασκευή είναι το κρέμασμα στο τοίχο, χωρίς να φαίνονται τα ούπατ και οι βίδες. 
 
Περισσότερες φωτογραφίες και αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στη ιστοσελίδα whimsydarling.
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροFilebot, μία εφαρμογή που αλλάζει αυτόματα τις ονομασίες από αρχεία μουσικής, ταινίες και σειρές
Επόμενο άρθρο5 απλές ρυθμίσεις για να αυξήσετε την ασφάλεια στο ρούτερ σας
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια