Σπαθοσέγα PARKSIDE PFS 710A

2
 

Η σπαθοσέγα Parkside PFS 710A είναι ένα εργαλείο που διατίθεται αποκλειστικά από τα υπέρ-καταστήματα Lidl. Είναι μια μεγάλη ηλεκτρική σπαθοσέγα με το παλαιότερο design που είχαν οι σπαθοσέγες.

Είναι αρκετά δυνατή, με επιλογή ρύθμισης ταχύτητας (500-2600 σ.α.λ), διακόπτη ταλάντωσης με 4 επιλογές, αλλάζει λάμες με κλειδί άλεν (μικρές και μεγάλες με αλεποουρά) και έχει καλώδιο 3 μέτρων.
Στη συσκευασία, μαζί με την σπαθοσέγα, θα βρείτε φυσικά το βιβλίο οδηγίων, ένα κλειδί άλλεν καθώς και 2 λάμες, μία για κοπές σε ξύλο και μία σε μέταλλο.
 
Το συγκεκριμένο άρθρο δεν αποτελεί διαφήμιση ή προώθηση προϊόντος. Το προϊόν αγοράστηκε κανονικά από επίσημο κατάστημα πώλησης. Η ιστοσελίδα δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την εταιρία κατασκευής ή πώλησης του προϊόντος.

Εντυπώσεις

Η σπαθοσέγα PARKSIDE PFS 710A είναι μια αρκετά δυνατή ερασιτεχνική σπαθοσέγα που μπορεί να κάνει εύκολα αρκετές “χοντρό”-δουλειές. Έχει αβαθμίδωτη επιλογή ταχύτητας και επιλογή ταλάντωσης που σας επιτρέπουν να τα ρυθμίσετε ανάλογα το υλικό που κόβετε.  Επίσης έχει τη δυνατότητα συνεχής λειτουργίας με το πάτημα του ειδικού κουμπιού.
 
Στα αρνητικά της είναι σίγουρα το άσχημο design (βελτιώθηκε αισθητά σε μεταγενέστερες εκδόσεις) και η λίγο άβολη θέση της λαβής η οποία έχει. Επίσης σίγουρα η αλλαγή λάμας με άλλεν είναι κάτι που πλέον είναιπαρωχημένο. Πλέον οι περισσότερες σέγες και σπαθοσέγες έχουν γρήγορη αλλαγή λάμας, με έξυπνο σύστημα χωρίς χρήση κλειδιού.
Για περισσότερα σχετικά με τα εργαλεία Parkside μπορείτε να δείτε εδώ.
 
Αν θέλετε να δείτε τι ακριβώς κάνει μια σπαθοσέγα και τι διαφορές έχει με μία σέγα, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Το συγκεκριμένο μοντέλο από το 2012 και έπειτα έχει ανανεωθεί αισθητά με καλύτερο σχεδιασμό και καλύτερα χαρακτηριστικά.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροReview: Κρουστικό δράπανο 550 WATT Black And Decker KR55CRE
Επόμενο άρθροReview: Επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο PARKSIDE KH 3188 (NiCD)
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
2 Σχόλια
νεότερο
παλαιότερο πιο δημοφιλές
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια