Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2009

Βιολογικη Τροφη Για Πουλερικα

0


Επειδή ζω εκτός πόλης σε κτήμα,και έχω αυτή τη δυνατότητα,έχω κάποια ζώα,κυρίως πουλερικά (κότες,γαλοπούλες και γαλοπαπα).
Προσπαθώ να φτιάχνω μονός μου τις ζωοτροφές με μείξη απλών υλικών και να μην αγοράζω έτοιμες, οι όποιες περιέχουν ζωαλευρα η μεταλλαγμένη σόγια.
H διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή και στοιχίζει και λίγο πιο λίγο από ότι οι έτοιμες ζωοτροφές.
Γίνεται πολύ απλή αν κάποιος έχει ένα καλό δραπανο η μια ηλεκτρική μπετονιέρα ανάμειξης.

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2009

Parkside PEBH 1010 - Περιστροφικό Πιστολέτο 1010 WATT

1


To περιστροφικό πιστολέτο PEBH 1010 είναι ένα εργαλείο που διατίθεται αποκλειστικά από τα υπέρ-καταστήματα Lidl. Είναι ένα ερασιτεχνικό εργαλείο, με αρκετά δυνατό μοτέρ που σας επιτρέπει να κάνετε τρύπες οπουδήποτε αλλά και να χρησιμοποιήσετε καλέμια/κοπίδια για άνοιγμα αυλακώσεων σε δομικά υλικά. Έχει δυνατότητα αριστερόστροφης/δεξιόστροφης λειτουργίας, απλού τρυπήματος, τρύπημα με κρούση και μόνο κρούση.

Έχει μηχανισμό SDS για εύκολη σύνδεση εξαρτημάτων αλλά και ταχυτσόκ (Rohm) με υποδοχή για εξαρτήματα μέχρι 12 χιλιοστά διάμετρο. Διατίθεται μαζί με βαλίτσα μεταφοράς με μερικά τρυπάνια και καλέμια διαφόρων μεγεθών.

Εντυπώσεις

Είναι ένα αρκετά δυνατό εργαλείο που μπορεί να κάνει σχεδόν τα πάντα. Η δυνατότητα έλεγχου στροφών το κάνει ιδανικό για απλό βίδωμα μέχρι κατεδάφιση τοίχου. Φυσικά πρόκειται για ερασιτεχνικό εργαλείο, που σημαίνει ότι δεν πρέπει να δουλεύεται για πολλές ώρες συνεχόμενες, γιατί θα αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Έχει αρκετά στιβαρή κατασκευή και αρκετά εξαρτήματα. Αναλυτικά θα βρείτε στη βαλίτσα εκτός από το πιστολέτο, μια λαβή, ένα μετρητή βάθους, ένα δοχείο με γράσο για λίπανση του SDS, ένα ταχυτσόκ για SDS και αρκετά τρυπάνια και καλέμια. 


Μερικά από τα μειονεκτήματά του είναι ότι είναι σχετικά βαρύ και όχι τόσο καλά ζυγισμένο, έτσι ώστε είναι λίγο κουραστικό όταν χρησιμοποιείται οριζόντια. Επίσης τα καλέμια και τα τρυπάνια τα οποία συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία δεν είναι κορυφαίας ποιότητας αλλά για απλή χρήση είναι κάτι παραπάνω από μια χαρά και θα σας γλυτώσουν αρκετά χρήματα καθώς κοστίζουν 3-10 ευρώ έκαστο στη λιανική.

Πλέον (από το 2010 περίπου) έχει αντικατασταθεί από νεότερο μοντέλο και δεν διατίθεται.
© 2013 iPRESS. All rights resevered. Designed by Templateism